Systemutveckling och integrationer

Lösningar som tål att jämföras

https://www.tinia.se/app/uploads/2017/12/tjanster-systemutveckling-utvald.jpg

Standardlösningar i all ära, de gör jobbet. Men när det kommer till att skruva till det lite extra, skilja er från mängden, och visa att er verksamhet sitter i förarsätet, ja då är det skräddarsytt som gäller.

När standard inte är good enough

Om lösningar är luften vi andas, är koden blodet i våra ådror. På Tinia älskar vi systemutveckling och integrationer. Varför? För att vi hjälper er att bli bättre. Skräddarsydda IT-system från Tinia ger nämligen din verksamhet det lilla extra. Vår processautomatisering i högsta klass skapar inte bara lugn och ro hos dina medarbetare i deras arbete – du skapar också nya möjligheter och upplevelser för både medarbetare och kunder.

Är början bra, blir resten lätt

För bästa slutresultat inleder vi ditt projekt med en noggrann nulägesanalys. Utifrån det är vi sedan med er under hela projektcykeln – från idé, behov och kravställning till design och utveckling. Självfallet har vi en dedikerad projektledare som på nära håll arbetar tillsammans med er från start till mål.

I steg för steg ser vi till att ni får en lösning som är hållbar och som växer i takt med att er verksamhet utvecklas. Oavsett om det är en systemlösning i molnet, en smart app, ett ordersystem eller om lösningen ska integreras med andra system, så är vår belöning densamma: att se en kund få den där speciella aha-upplevelsen över hur enkelt avancerad teknik kan fungera, är fantastiskt. Det är stunder som dessa som gör vårt hårda arbete värt mödan!

För att användandet är A och O

På Tinia är vi stolta över vår förmåga att få teknik, strategi och övriga parametrar att kokas ner till ett ord – användarvänlighet. Ett system kan vara hur avancerat som helst, men vad finns det för glädje av det om ingen förstår hur de ska arbeta i det? Ingen, tycker vi.

I våra inledande möten med våra kunder går därför vi igenom alla användares arbetssätt, lyssnar till era önskemål och diskuterar hur vi kan förbättra vardagen. Genom att få en bild över dagens arbetsflöden kan vi sedan utveckla system som är mer effektiva och mobila. Det är inte för oss vi skapar IT-system, det är för den som ska använda det.

App, app, app

Visst, absolut – allt behöver inte finnas som app. Men, när du kommit på en ny tjänst och vill ta den digitala världen med storm, ja då kan vi hjälpa dig att förverkliga den!

Hej! Vad vill du göra?
Se vad Tinia gjort tidigare Läsa mer om våra IT-tjänster Starta ett projekt Skicka ett meddelande