Strategisk IT

Säkra upp budgeten från start

https://www.tinia.se/app/uploads/2017/12/tjanster-strategiskit-utvald.jpg

Att ha koll på grejerna är alltid viktigt, inte minst när det kommer till IT-budget. I dagsläget finns det otaliga företag vars anställda lägger flera timmar i månaden på IT-relaterade problem. Ofta slutar detta inte bara med att arbetet blir lidande utan även att en oväntad kostnad tillkommer för att en IT-expert ska fixa problemen.

Budgetera din IT redan idag!

Vi hjälper dig. Med fast pris och löpande support från Tinia kan du enkelt sätta en IT-budget som håller, helt utan negativa överraskningar. Då vet du redan från början hur mycket IT-tjänsterna kommer att kosta dig, och du kan vara lugn i att ni får det stöd ni behöver, när ni behöver det.

Tanken med våra fast pris-tjänster är att förebygga att problem växer sig stora. Eftersom vi är med dig hela tiden, kan vi åtgärda eventuella problem i rätt tid. Tack vare detta får du och dina medarbetare mer tid till att fokusera på det ni är bra på, så tar vi hand om IT-frågorna!

I vårt arbete tar vi hjälp av effektiva processer för övervakning av era system och vår specialistkunskap. Med teknik och erfarenhet kan vi i god tid upptäcka eventuella riskområden och framför allt förbättringspotential för IT-delen av er verksamhet. Med Tinia gör du trygga IT-investeringar!

IT-inköp

En stor drivkraft i vårt arbete stavas utveckling. Därför jobbar vi hårt för att se hur vi kan effektivisera din IT-miljö. Inte bara genom smarta processer utan också utifrån en ekonomisk synvinkel.

Inköp som gör skillnad

Inom de få områden vi själva inte arbetar inom, som fiber, har vi leverantörer. Vi har bra samarbeten, men för oss är det viktigare att du som kund får en bra rabatt snarare än att vi ska ta höga provisioner på det vi säljer till leverantören. Du som kund ska ha bra grejer, till bra priser. Så enkelt är det. Ja, man kan säga att kostnadseffektivitet är något som ligger oss varmt och hjärtat och är med oss i allt vi gör.

Hej! Vad vill du göra?
Se vad Tinia gjort tidigare Läsa mer om våra IT-tjänster Starta ett projekt Skicka ett meddelande