Molnlösningar

Känslan av frihet i arbetet

https://www.tinia.se/app/uploads/2017/12/tjanster-moln-utvald.jpg

Med Office365 kan du arbeta var som helst, när som helst, och från vilken enhet som helst. Systemet är alltid tillgängligt och Tinia ser till att du får ut maximalt av Office365 utifrån dina unika behov.

Office365

För många leverantörer erbjuder vi licenser till Office365 som innebär ett byte av din gamla mailserver. En del erbjuder visserligen uthyrning av Office-paketet. Men det räcker inte, tycker vi. Office365 är nämligen så otroligt mycket mer, och är värt att lära känna in i minsta detalj!

Vi kan programmet inifrån och ut och hjälper er med att utnyttja Office365 till fullo; Sharepoint Online, OneDrive for Business, Planner, Flow – listan över verksamhetsutvecklande verktyg kan göras lång. Möjligheterna med Office365 är oändliga, och vi vill att fler ska kunna dra nytta av allt det har att erbjuda.

Dessutom kan du glömma krångliga och oförståeliga fakturor för programmet. Vi sysslar heller inte med bindningstider och utlandsbetalningar. Rätt bra va? Med CSP-licenser från Tinia kan du öka, ändra eller minska era licenser direkt när behovet uppkommer. Det innebär att ni bara betalar för det ni använder. Allt sammanställs i en månadsfaktura direkt från Tinia.

Smidigt och enkelt

Förutom att det är enkelt så blir er tillgång till Office365 dessutom billigare genom Tinia än om du skulle teckna avtal direkt med Microsoft.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med Office365.

Hej! Vad vill du göra?
Se vad Tinia gjort tidigare Läsa mer om våra IT-tjänster Starta ett projekt Skicka ett meddelande