Infrastruktur

Dra nytta av ditt nätverk

https://www.tinia.se/app/uploads/2017/12/tjanster-projektledning-utvald-1.jpg

Nätverket är den kanske viktigaste faktorn för att få en IT-miljö att fungera optimalt. Vi ordnar det.

Lösningar för varje behov

Med nya arbetssätt, nya krav och nya funktioner i verksamheten ställs ditt nätverk inför ständiga förändringsbehov. Nätverk används för att vi enkelt ska kunna kommunicera inom IT-miljön på ett säkert sätt.

En grundbult för din IT, helt enkelt. På Tinia är vi experter på att designa och konfigurera nätverk i blandade miljöer. Det är ett arbete som kräver spetskompetens och lång erfarenhet, lyckligtvis sitter vi inne på båda delar!

Vi levererar säkra lösningar för trådbundna och trådlösa nätverk. Trådlösa nätverk blir i takt med den tekniska utvecklingen alltmer attraktiva på marknaden. Våra nyckelaspekter i vårt arbete med nätverk är att våra kunder ska få en lösning med hög säkerhet och användarvänlig identifiering.

Hybrid IT

Sväva på moln

En hybridbaserad IT-lösning är vad den heter och ger ditt företag det bästa från två världar.

Hybrid IT-systemet tillhandahåller all den flexibilitet som krävs för att kunna nyttja olika resurser, tjänster och data där de passar som allra bäst. Här får du en oslagbar kombination mellan det som finns på marken och allt som finns i det publika molnet.

Att ha ett hybridsystem ger trygghet och säkerhet när det kommer till alla molnlösningar som fullkomligt exploderat på marknaden de senaste åren. Lika stort som intresset är att utnyttja det publika molnet, är frågetecknen som dyker upp kring den legala aspekten och säkerheten. För, när du tänker efter, var lagras egentligen informationen? Och hur fungerar dataintegriteten? Med kommande förordning i GDPR är dessa frågetecken väl värda att räta ut innan det är för sent. Tinia har lösningen.

Med vår breda kunskap inom IT har vi tagit fram vårt Hybrid IT-system, där vi designar och levererar hybrida IT-lösningar som drar nytta av enkelheten i det öppna molnet och samtidigt får tryggheten från våra egna server-hallar med Hosted Server och virtuella lösningar för era mest affärskritiska system. Vad som i somliga ögon kan ses som problem, ser Tinia som möjligheter!

Virtualisering

Virtualisera din server/klient

Färre servrar betyder enklare IT-drift. Många företag står inför behoven att utveckla sin serverplattform för att möta det växande behovet att kapacitet, tillgänglighet och kostnadsbesparingar.

Vi designar och levererar virtualiserade plattformar baserade på några av marknadens ledande tillverkare, som Microsoft och VMWare. En virtuell server kan kännas ovärderlig den dagen ett oväntad hårdvarufel inträffar med följd av driftstopp. Den kan nämligen mycket enkelt flyttas till en annan server, och driften är tillbaka fortare än du hinner säga server-och-klientvirtualisering. Hårdvarufelet kan tas om hand medan driften fortsätter och er arbetsdag kan fortsätta som vanligt.

Att arbeta med en virtuell server innebär bland annat att du inte behöver investera i dyr hårdvara, minskar behovet av administration och gör att du kan använda dig av olika operativsystem och funktioner utan problem i din verksamhet.

TiniaWifi

Ett annorlunda trådlöst nätverk, med ovanligt bra lösningar

TiniaWifi möter inte bara era behov idag, utan även i framtiden. Ni kan växa så det knakar utan att behöva oroa er för det trådlösa nätverket, vi ser till att ni kan fortsätta att arbeta precis som vanligt. TiniaWifi är tjänsten för er som säkert och effektivt vill möta användarnas krav på mobilitet, men som samtidigt inte vill hålla på med konfigurationer, administration och hantera eventuella driftstörningar. Via central styrning och övervakning underhåller vi ert trådlösa nätverk utan krångel.

Varför ni bör välja TiniaWifi som tjänst:

  • Livstids garanti
  • Unik teknik för maximal säkerhet oavsett var man arbetar
  • Extremt stabilt och tillgängligt vilket sparar både tid och pengar
  • Oslagbar skalbarhet för att stötta både mindre och större verksamheter
  • Tinia övervakar nätverket och tar hand om konfigurationer, eventuella problem och administration
  • Fast månadskostnad

Sammanfattningsvis kan man säga att TiniaWifi är en användarfokuserad helhetslösning för verksamheter som behöver ett flexibelt och säkert trådlöst nätverk utan överraskande kostnader.

Hej! Vad vill du göra?
Se vad Tinia gjort tidigare Läsa mer om våra IT-tjänster Starta ett projekt Skicka ett meddelande