Våra tjänster

At your service – din egen IT-avdelning

https://www.tinia.se/app/uploads/2017/12/tjanster-itsakerhet-utvald-1.jpg

Med rätt förutsättningar kan er IT-miljö vara en avgörande faktor för era verksamhetsmål. Ibland kan rätt IT-miljö dessutom skapa nya möjligheter och därmed inkomster som inte tidigare har varit tänkbara!

Med Tinia som din IT-avdelning kommer en rad fördelar. Här är några av dem!

Kostnadseffektiva IT-lösningar i framkant

Tinia har lång erfarenhet av att hjälpa kunder som är verksamma inom flera olika branscher. Denna erfarenhet gör att vi på ett kostnadseffektivt och strategiskt sätt vet hur vi på bästa sätt genomför förbättringar som hjälper er att nå verksamhetsmålen.

Kontinuitet och effektivitet

Tinia finns hos er när ni behöver det. Istället för att anställa en IT-chef på heltid är vi hos er de antalet timmar i månaden som blir överenskommet. Tillsammans hittar vi ett upplägg som passar er. Uppgifterna kan både bestämmas i förväg och planeras in när vår IT-chef är på plats, huvudsaken är att det fungerar bra för er!

Prestigelös rådgivning

Genom att outsourca er IT-avdelning till Tinia får ni rådgivning utifrån ett helhetsperspektiv. Vi kommunicerar pedagogiskt, att krångla till det med facktermer och annat tjafs är inget för oss. Tydligt, trevligt och enkelt, det är vår melodi!

Driftslösningar

Trygga driftlösningar

Klyschan må vara sliten, men den stämmer – tillsammans är vi starka. Med den inställningen ser vi till att hjälpa våra medarbetare och kunder till en bra vardag och välfungerande driftslösningar.

Det är en för alla och alla för en som gäller på Tinia. Tack vare det här arbetssättet kan vi säkerställa hög säkerhet, trygghet och flexibilitet till våra kunder. Vi har en personlig support utan att göra den för personbunden, vi har erfarna konsulter som varje dag delar med sig till sina medarbetare av sin expertis – listan på hur vi skapar driftslösningar av högsta kvalitet kan göras lång.

För oss på Tinia är det viktigt att vi har ditt förtroende som kund. Därför ser vi till att alltid vara tillgängliga, med snabba beslutsvägar och korta återkopplingstider. Du som kund ska känna att du är en del i vårt team, och att vi tillsammans arbetar mot samma mål. Vi blir glada om du vill komma förbi, sitta ner en stund, och prata ihop dig med oss om vilka möjligheter just er verksamhet kan tänkas ha inom IT. Kaffet bjuder vi på!

IT-inköp

En stor drivkraft i vårt arbete stavas utveckling. Därför jobbar vi hårt för att se hur vi kan effektivisera din IT-miljö. Inte bara genom smarta processer utan också utifrån en ekonomisk synvinkel.

Inköp som gör skillnad

Inom de få områden vi själva inte arbetar inom, som fiber, har vi leverantörer. Vi har bra samarbeten, men för oss är det viktigare att du som kund får en bra rabatt snarare än att vi ska ta höga provisioner på det vi säljer till leverantören. Du som kund ska ha bra grejer, till bra priser. Så enkelt är det. Ja, man kan säga att kostnadseffektivitet är något som ligger oss varmt och hjärtat och är med oss i allt vi gör.

Relaterat innehåll

Senaste nytt

Att välja rätt IT-partner

Handen på hjärtat, finns det något som stressar upp mer än IT-strul? Vi har alla råkat ut för att datorn inte vill starta, vi letar efter mail som tycks ha försvunnit, och vi svär över att det där jäkla nätverket återigen ballat ur internet ligger nere.

Kundcase

Ljus & Comfort

“Tinia har hjälp oss med en helt ny IT-struktur, vilket har bidraget till effektivare arbetsprocesser och nöjda medarbetare. Tinia är alltid glada och hjälpsamma!”

Hej! Vad vill du göra?
Se vad Tinia gjort tidigare Läsa mer om våra IT-tjänster Starta ett projekt Skicka ett meddelande