Samarbete

C4 Energi

Boka oss för en kostnadsfri rådgivning samtidigt som ni beställer er fiberanslutning hos C4 Energi

Tinia ansluter er till fibernätet

C4 Energi levererar fiberdragning till er byggnad och Tinia levererar nätverk till er personal och era enheter. Tillsammans säkerställer vi att ni får en komplett fiberlösning som framförallt är snabb, säker och kostnadseffektiv. Självklart finns vi alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa er framåt.

Spara både tid och pengar genom att boka oss för en kostnadsfri rådgivning samtidigt som ni beställer er fiberanslutning hos C4 Energi. Förutom att vi då gärna ger er tips på var ni lämpligast drar in fibern i byggnaden, lämnar vi ett förslag på hur ert nätverk bäst byggs upp. Förslaget innefattar exempelvis switchar, routrar, och olika tjänsteleverantörer – såklart skräddarsytt för att möta er verksamhets behov!

Snabbt internet via fiber ger många fördelar för dig som företagare

Är du intresserad av en fiberanslutning för ditt företag eller din fastighet är du välkommen att ta kontakt med C4 Energi för att få en offert. De hyr även ut svartfiber och operatörshotell till ditt företag. Väljer du fiber via C4 Energi kan du som företagare lita på att du kan ägna dig åt ditt företags verksamhet medan de ger dig ett internet som är tillgängligt, snabbt och säkert. Här hittar du mer information om tjänsterna och hur ni ansluter till fibernätet www.c4energi.se/sv/fibernat/ 

Vill du veta mer eller boka oss för en kostnadsfri rådgivning?

Jag samtycker att Tinia får spara information om mig. Läs mer om samtycket här.
Hej! Vad vill du göra?
Se vad Tinia gjort tidigare Läsa mer om våra IT-tjänster Starta ett projekt Skicka ett meddelande