Om oss

Det här är Tinia

Tinia såg dagens ljus 2004. Bland oss medarbetare fanns ett helhjärtat engagemang, en förkärlek till ettor och nollor, snabbhet och effektivitet. Och framför allt, en glädje över att arbeta med det vi tyckte om allra mest – IT-lösningar. Nästan femton år senare har vi vuxit oss större och starkare och är idag en uppskattad IT-partner till både stora och små företag.

Tinia är en strategisk helhetsleverantör av pedagogiska och framtidsanpassade IT-lösningar. Våra konsulter har lång erfarenhet av branschen och är ständigt uppdaterade på den senaste tekniken. Tekniken utvecklas i ett rasande tempo, och det gäller att vara på tårna för att vi ska kunna ge dig det absolut bästa inom varje område. Det är här vår nyfikenhet och vilja att göra våra kunder nöjda kommer in. Det spelar mindre roll om du behöver hjälp med standardiserade driftslösningar eller skräddarsydda systemlösningar. Vi ser till att dina förväntningar blir uppfyllda (och i många fall överträffade, har det visat sig!).

IT ska göra så mycket mer än att bara fungera

Våra tjänster och leveranser ska på riktigt bidra till förbättringar i verksamheten och skapa förutsättningar för att du ska nå dina mål. Med rätt verktyg förenklas ditt arbete och du kan fokusera på det du är bra på. Tinia lägger grunden för en vardag med effektivitet, mobilitet – och resultat.

Nyckeln till våra framgångar, tror vi, ligger i att vi verkligen gillar det vi gör och har kul på jobbet. Då mår vi bra. Och när vi mår bra, så blir också resultaten bra. En stor del av vårt arbete handlar om problemlösning och lösningen kommer när hjärnan är avslappnad. Därför har vi kortare arbetsdagar – vi jobbar effektivt i 7 timmar och går sedan hem och vilar upp oss. Det viktigaste vi har är våra medarbetare och mår de bra mår företaget bra.

Skräddarsydda lösningar för alla behov

Våra projektledare och utvecklare har gedigen erfarenhet av att leverera och implementera IT-lösningar som är specifika för varje organisation. Vi är inte enbart en hård- och mjukvaruleverantör, vi är även ert strategiska bollplank. Eller som en nöjd kund en gång uttryckte det – en IT-avdelning med all-inclusive! I vårt produkt- och tjänsteutbud kan du läsa om våra olika paketlösningar, och hitta det som kan passa dig.

Våra erfarna utvecklare gömmer sig inte bakom tangentbordet utan är även de med i kundmötet och bidrar aktivt med sin kunskap samtidigt som de lyssnar in sig på dina önskemål. Självfallet anpassar vi upplägg och
innehåll efter just dina önskemål.

Varför inte se vad våra kunder har att säga om oss?
Välkommen till Tinia!

Medarbetare

Vi på Tinia

Maria Hjalmarsson Green

VD

044-590 12 02

maria@tinia.se

Freddy Nilsson

Systemtekniker

044-590 12 03

freddy@tinia.se

Emelie Stark

VD-assistent

044-590 12 00

emelie@tinia.se

Wilhelm Krook

Systemtekniker

wilhelm@tinia.se

Nour Hameed

IT-Säkerhetstekniker

044-590 12 04

nour@tinia.se

Andreas Ingvarsson

Säljare

0706384239

andreas@tinia.se

Masstewal Mekuriaw

Projektledare marknadsföring

masstewal@tinia.se

Jonas Ivarsson

Styrelseordförande

Peter Rehnström

Styrelseledamot

Bli en Tinia!

Vi är ständigt öppna för att göra vårt härliga gäng större. Maila din spontanansökan till info@tinia.se

Hej! Vad vill du göra?
Se vad Tinia gjort tidigare Läsa mer om våra IT-tjänster Starta ett projekt Skicka ett meddelande