Kundcase

Mat & Ro

https://www.tinia.se/app/uploads/2017/12/matochro-utvald.jpg

Din smakfulla vän

Vi vill göra vardagen lite enklare och roligare. Många människor vill laga god mat från grunden men har inte tid eller lust att handla. Vårt koncept bygger på att planera, handla och köra hem maten till våra kunder. Råvarorna kommer från lokala odlare och producenter och vi varierar måltiderna i våra matkassar så att även vardagsmaten blir lustfylld och spännande. Vi värnar om den enkla goda husmanskosten, som får magen att le och hjärtat att slå ett extra slag.

Behovet

Vi levererar näringsrika matkassar till privatkunder. Vi erbjuder olika varianter som exempelvis familjekasse, wellnesskasse, flexitariankasse med flera som därtill går att anpassa efter antalet personer. För att hantera beställningarna som inkom både via telefon och e-post använde vi oss tidigare av Excel. Men i takt med att vår kundstock växte blev administrationen och orderhanteringen ohållbar, det blev lätt fel och vi var inte tillräcklig effektiva i processen. För att kunna växa vidare kom vi till insikt att vi behövde digitalisera hela förloppet från paketering till leverans.

Lösningen

Lösningen resulterade i ett specialanpassat system för våra processer – Matkassen -, från digital beställning till leverans hemma hos kunden. Idag gör våra kunder sina beställningar uteslutande via vår hemsida. Med stor hjälp av vårt utvecklade system får vi snabbt och enkelt fram exakt hur många matkassar som ska packas av varje variant. Ett stort behov för oss var också att effektivisera och digitalisera flödet för våra leverantörsbeställningar. Vi får idag smidigt fram beställningsunderlag för de produkter som behöver beställas, som således skickas vidare till våra leverantörer. Vilka orter matkassarna ska levereras till och vilka tidsintervall kunderna har önskat är en självklar funktion som Matkassen hanterar. När leveransen är gjord skapas det via integrationen en faktura i ekonomisystemet.

Resultatet

Systemet har hjälpt oss att effektivera hela leverans-, pack- och fakturerings-processen. Vi sparar därmed både tid, huvudbry och pengar och samtidigt minimeras förekomsten av användarfel. Istället kan vi fokusera på att utveckla verksamheten och ta hand om våra kunder.

Mer om TiniaSoftware

  • Skräddarsytt system för er verksamhet
  • Effektiviserar era processer
  • Hjälper er ta steget mot digitaliseringens alla möjligheter
  • Tillför ökat kundvärde och skapar nya affärsmöjligheter
  • Ökar er konkurrenskraft med effektiv systemlösning
  • Öppnar upp för nya möjligheter och marknader
  • Integrerar till befintliga system

Mer om SSL-certifikat

Vare sig vi vill det eller inte, så är Google en spelare på den digitala arenan som vi helt enkelt behöver rätta oss efter. Den stora sökmotorjätten vill ha så relevanta och bra sökresultat som möjligt i deras söklistor. Det ska vara hemsidor som innehåller bra, säkert innehåll som ger Googles besökare en bra upplevelse på nätet. Som ett led i detta har Google beslutat sig för att premiera de hemsidor som är SSL-certifierade och markera hemsidor utan certifikatet som osäkra. Det innebär att den som vill ha en bra placering i sökresultaten (och det vill du, vi lovar), så gör du bäst i att certifiera dig.

SSL-krypterad information

Information som är SSL-krypterad sänds tryggt och säkert mellan en webbserver och den mottagande webbläsaren utan att risk för att bli stulen på vägen till mottagaren. Låsningen av informationen sköts av en krypteringsnyckel. När informationen väl når webbläsaren låses den upp och visas på ett korrekt sätt för mottagaren.

Det är mycket att tänka på när det kommer till SSL-certifikatet. Vi på Tinia är proffs på det här! Vi hjälper dig mer än gärna på vägen att få en officiellt säker hemsida. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

"När vi startade Mat & Ro 2009 behövde vi en IT-partner. Att vi valde Tinia var på rekommendationer. Resultatet blev att vi tillsammans har utvecklat och förenklat för både bolaget och anställda. Jag vill starkt rekommendera skräddarsydd systemlösning som är ekonomiskt och ger möjlighet för bolagets utveckling."

Kundreferens

Jonas Bondesson

VD/Mat & Ro

044-590 08 20/marknad@matochro.se

Relaterat innehåll

Våra tjänster

Systemutveckling och Integrationer

Om lösningar är luften vi andas, är koden blodet i våra ådror. På Tinia älskar vi systemutveckling och integrationer. Varför? För att vi hjälper er att bli bättre. Skräddarsydda IT-system från Tinia ger nämligen din verksamhet det lilla extra.

Kundcase

Ljus & Comfort

“Tinia har hjälp oss med en helt ny IT-struktur, vilket har bidraget till effektivare arbetsprocesser och nöjda medarbetare. Tinia är alltid glada och hjälpsamma!”

Kundcase

Malmö Flygfraktterminal

"Tillsammans med Tinia och Noll55 har vi minskat felkällorna, sparat minst 20 mantimmar per vecka och kunnat öka flödet av transportuppdrag med minst 100 %."

Hej! Vad vill du göra?
Se vad Tinia gjort tidigare Läsa mer om våra IT-tjänster Starta ett projekt Skicka ett meddelande