Kundcase

Kristianstads Kylservice

https://www.tinia.se/app/uploads/2017/12/top-analys.jpg

Vi har allt inom värme, kyla, klimat och solceller

Kristianstads Kylservice är unikt genom den kompetens personalen besitter för att utföra de helhetslösningar vi säljer; kompletta installationer av kyl- och frysanläggningar, värmepumpsanläggningar och klimatanläggningar.

Behovet

Vi är ett kylföretag som har dålig koll på allt vad IT heter. I början gjorde vi det mesta själva. Det var allt från inköp av datorer till installation av program. Men det blev aldrig riktigt bra och allt eftersom bolaget växte insåg vi att detta inte håller. Vi måste ha en leverantör som löser detta till oss.

 

Lösningen

Vi tittade runt på marknaden och företaget som föll oss i smaken var Tinia. Dels för att deras kunskap ligger långt över vad vi var vana vid, samt att Tinia har ett koncept som gör IT förståeligt även för kyltekniker.  Sen är ju deras engagemang alltid på topp!

Resultatet

Vi har nu en helhetslösning som fungerar mycket bra och som vi är väldigt trygga med. Tinia kontrollerar löpande att hela vår IT-miljö är säker och pålitlig, på så vis är vi skonade från brandkårsutryckningar och att vi blir stillastående. I stället görs inköp, förändringar och löpande underhåll strategiskt och vi kan numera också budgetera för vår IT.

Driftslösningar

Trygga driftlösningar

Klyschan må vara sliten, men den stämmer – tillsammans är vi starka. Med den inställningen ser vi till att hjälpa våra medarbetare och kunder till en bra vardag och välfungerande driftslösningar.

Det är en för alla och alla för en som gäller på Tinia. Tack vare det här arbetssättet kan vi säkerställa hög säkerhet, trygghet och flexibilitet till våra kunder. Vi har en personlig support utan att göra den för personbunden, vi har erfarna konsulter som varje dag delar med sig till sina medarbetare av sin expertis – listan på hur vi skapar driftslösningar av högsta kvalitet kan göras lång.

För oss på Tinia är det viktigt att vi har ditt förtroende som kund. Därför ser vi till att alltid vara tillgängliga, med snabba beslutsvägar och korta återkopplingstider. Du som kund ska känna att du är en del i vårt team, och att vi tillsammans arbetar mot samma mål. Vi blir glada om du vill komma förbi, sitta ner en stund, och prata ihop dig med oss om vilka möjligheter just er verksamhet kan tänkas ha inom IT. Kaffet bjuder vi på!

IT-inköp

En stor drivkraft i vårt arbete stavas utveckling. Därför jobbar vi hårt för att se hur vi kan effektivisera din IT-miljö. Inte bara genom smarta processer utan också utifrån en ekonomisk synvinkel.

Inköp som gör skillnad

Inom de få områden vi själva inte arbetar inom, som fiber, har vi leverantörer. Vi har bra samarbeten, men för oss är det viktigare att du som kund får en bra rabatt snarare än att vi ska ta höga provisioner på det vi säljer till leverantören. Du som kund ska ha bra grejer, till bra priser. Så enkelt är det. Ja, man kan säga att kostnadseffektivitet är något som ligger oss varmt och hjärtat och är med oss i allt vi gör.

”Tinia levererar inte bara en produkt, utan Tinia levererar en helhetslösning. Idag behöver vi inte fundera på programuppdateringar, utbyte av datorer eller risker för hackning. Idag kan vi fokusera på det som vi är bäst på, nämligen kyla.”

Kundreferens

Tobias Levin

VD/Kristianstads Kylservice

044-21 11 11/tobias@kristianstadkylservice.com

Relaterat innehåll

Våra tjänster

Strategisk IT

Vi hjälper dig. Med fast pris och löpande support från Tinia kan du enkelt sätta en IT-budget som håller, helt utan negativa överraskningar. Då vet du redan från början hur mycket IT-tjänsterna kommer att kosta dig, och du kan vara lugn i att ni får det stöd ni behöver, när ni behöver det.

Våra tjänster

IT-säkerhet

Din IT-verksamhet är din bästa vän. Se till att ingen bråkar med den. Även om vår stora passion är att utveckla spännande IT-lösningar, är vi lika måna om att skydda de som redan finns. Med en cyberkriminalitet som ständigt ökar finns all anledning att slå värn om det som är ditt!

Kundcase

Klubbkompis

"Tinia hjälper oss med att se till så att all vår IT lirar ihop. Snabb support när det krånglar, även om det är Telia eller något annat som strular, så löser Tinia det!"

Hej! Vad vill du göra?
Se vad Tinia gjort tidigare Läsa mer om våra IT-tjänster Starta ett projekt Skicka ett meddelande