Kundcase

Klubbkompis

https://www.tinia.se/app/uploads/2017/12/mijlobild-kulbbkompis-2-e1513776908809.jpg

Quality outlet

Hos oss på Klubbkompis hittar du ett brett utbud av billiga möbler för både kök, vardagsrum, sovrum och uteterrass. Vi erbjuder ett brett bassortiment av billiga möbler till god kvalité och med snabba leveranser. Vi arbetar hårt för att kunna erbjuda billiga möbler av god kvalité och vi har själva bl.a. designat soffbord, soffor och vår prisvärda möbelserie Axeltorp i massiv ek. Letar du efter billiga möbler med bra kvalitet har du kommit rätt.

Behovet

När vi startade Klubbkompis 2004 var Tinia vårt bollbplank för IT-frågor. Vårt IT-behov har vuxit i takt med utvecklingen av vår verksamhet där vi har gått från att vara tre anställda till att idag ha två butiker och betydligt större personalstyrka.

Vi har alltid haft behovet att få en snabb och pålitlig service då vi inte kan stå stilla i våra butiker.

Lösningen

Tinia har hela tiden följt med oss på vår utvecklingsresa och anpassat IT-miljön efter det behov vi har haft för stunden. Vi inkluderar Tinia tidigit i våra förändringsarbeten och kan därmed skala upp IT-miljön på ett kostnadseffektivt sätt.

Resultatet

Vi känner oss trygga och väl omhändertagna av Tinia och den IT-miljö som de har satt upp. Har vi frågor finns de alltid nära till hands, vi får snabb hjälp och återkoppling. De kommer alltid med proaktiva förslag till våra behov, vilket hjälper oss att fatta bättre beslut kring investeringar.

Driftslösningar

Trygga driftlösningar

Klyschan må vara sliten, men den stämmer – tillsammans är vi starka. Med den inställningen ser vi till att hjälpa våra medarbetare och kunder till en bra vardag och välfungerande driftslösningar.

Det är en för alla och alla för en som gäller på Tinia. Tack vare det här arbetssättet kan vi säkerställa hög säkerhet, trygghet och flexibilitet till våra kunder. Vi har en personlig support utan att göra den för personbunden, vi har erfarna konsulter som varje dag delar med sig till sina medarbetare av sin expertis – listan på hur vi skapar driftslösningar av högsta kvalitet kan göras lång.

För oss på Tinia är det viktigt att vi har ditt förtroende som kund. Därför ser vi till att alltid vara tillgängliga, med snabba beslutsvägar och korta återkopplingstider. Du som kund ska känna att du är en del i vårt team, och att vi tillsammans arbetar mot samma mål. Vi blir glada om du vill komma förbi, sitta ner en stund, och prata ihop dig med oss om vilka möjligheter just er verksamhet kan tänkas ha inom IT. Kaffet bjuder vi på!

IT-inköp

En stor drivkraft i vårt arbete stavas utveckling. Därför jobbar vi hårt för att se hur vi kan effektivisera din IT-miljö. Inte bara genom smarta processer utan också utifrån en ekonomisk synvinkel.

Inköp som gör skillnad

Inom de få områden vi själva inte arbetar inom, som fiber, har vi leverantörer. Vi har bra samarbeten, men för oss är det viktigare att du som kund får en bra rabatt snarare än att vi ska ta höga provisioner på det vi säljer till leverantören. Du som kund ska ha bra grejer, till bra priser. Så enkelt är det. Ja, man kan säga att kostnadseffektivitet är något som ligger oss varmt och hjärtat och är med oss i allt vi gör.

"Tinia hjälper oss med att se till så att all vår IT lirar ihop. Snabb support när det krånglar, även om det är Telia eller något annat som strular, så löser Tinia det!"

Kundreferens

Gordon Liljegren

Delägare/Klubbkompis

044-479 00/gordon@klubbkompis.se

Relaterat innehåll

Tinia IT som tjänst

Din IT-avdelning

Kostnadseffektiva IT-lösningar i framkant. Tinia har lång erfarenhet av att hjälpa kunder som är verksamma inom flera olika branscher. Denna erfarenhet gör att vi på ett kostnadseffektivt och strategiskt sätt vet hur vi på bästa sätt genomför förbättringar som hjälper er att nå verksamhetsmålen.

Kundcase

Ljus & Comfort

“Tinia har hjälp oss med en helt ny IT-struktur, vilket har bidraget till effektivare arbetsprocesser och nöjda medarbetare. Tinia är alltid glada och hjälpsamma!”

Hej! Vad vill du göra?
Se vad Tinia gjort tidigare Läsa mer om våra IT-tjänster Starta ett projekt Skicka ett meddelande