Nu söker vi IT-säkerhetskonsult till teamet

IT-säkerhetskonsult

https://www.tinia.se/app/uploads/2017/12/tjanster-strategiskit-utvald.jpg

Under många år har vi sett hur antalet cyber-angrepp på svenska företag och verksamheter ökat och hur flera av de utsatta drabbats hårt ekonomiskt och samtidigt fått en minskad trovärdighet på sin marknad. I och med den senaste tidens krig och konflikter i vår närhet har mängden angrepp ökat ytterligare och där syftet tidigare enbart var att tjäna pengar är det nu tydligt att man vill åstadkomma så stor skada som möjligt. Behovet av att skydda sig själv och sin verksamhet är därför större än någonsin.

Tinia AB är ett IT-bolag med rötterna i den skånska myllan som under 2022 kvalificerat sig som partner till några av världens vassaste företag inom IT-säkerhet (enligt Gartner).

Våra IT-säkerhetskonsulter tränas löpande av dessa och certifieras för att kunna analysera hotbilder och för att använda den senaste metodiken och tekniken för kundernas bästa.

Tack vare dessa partnerskap har vi kunnat bygga några av marknadens mest relevanta och kompletta IT-säkerhetslösningar. ”TiniaSäker” och ”TiniaTrygg” är exempel på detta och tillsammans med vår ”IT-säkerhetsanalys” har vi ett grymt konkurrenskraftigt och säkert erbjudande till företag och offentliga verksamheter i Sverige.

Tinia planerar därför för en kraftig tillväxt och söker nu en erfaren IT-säkerhetskonsult med placering i Skåne som vill vara med och säkra våra kunders nuläge och framtid. Vi har redan kommit långt men med dig ombord vill vi nå fulländning.

 Vi vill vara bäst på sårbarhetsanalyser och på den mänskliga dimensionen av IT-säkerhet. Vi skapar trovärdighet för vår förmåga att snabbt förstå våra kunder och för vår kunskap och professionalism i utförandet av vårt arbete.

Vi söker dig som arbetar som IT-säkerhetskonsult eller motsvarande idag och som vill ta ett större ansvar än vad din nuvarande arbetssituation medger. Du är välutbildad inom området, har idéer och en övertygelse som inspirerar andra och är en fena på att skapa goda relationer.


Välkommen att skicka ditt CV till jobb@tinia.se senast den 15 december 2022. Vi utvärderar ansökningar löpande.

Relaterat innehåll

Våra tjänster

IT-säkerhet

Din IT-verksamhet är din bästa vän. Se till att ingen bråkar med den. Även om vår stora passion är att utveckla spännande IT-lösningar, är vi lika måna om att skydda de som redan finns. Med en cyberkriminalitet som ständigt ökar finns all anledning att slå värn om det som är ditt!

Tinia IT som tjänst

TiniaSäker

I ett försök att skydda individer från att få deras personuppgifter stulna har EU tagit fram den nya dataskyddsförordningen, GDPR. Den medför inte bara ökad integritet hos individen, den innebär också att det finns ett regelverk som företag och organisationer som behandlar personuppgifter måste följa.

Våra tjänster

Hållbar IT

Tinia vill göra allt vi kan för att medverka till ett långsiktigt, hållbart samhälle. Vi värnar om vår natur och omgivningar helt enkelt! Både som företagare och individer har vi alla ett stort ansvar för vår gemensamma miljö. Därför arbetar vi ständigt med att förbättra våra rutiner inom miljö och kvalitet. Vi tycker så mycket om det att vi valt att göra det åt dig också. Då vet både du och vi att det blir gjort!

Våra tjänster

Strategisk IT

Vi hjälper dig. Med fast pris och löpande support från Tinia kan du enkelt sätta en IT-budget som håller, helt utan negativa överraskningar. Då vet du redan från början hur mycket IT-tjänsterna kommer att kosta dig, och du kan vara lugn i att ni får det stöd ni behöver, när ni behöver det.

Tinia IT som tjänst

TiniaPartner

Våra tjänster inom arbetsplats och mobilitet ger många fördelar. Tack vare fast månadskostnad kan du enkelt budgetera för er IT-verksamhet, lämna över en del av (eller hela!) ert IT-arbete till proffs, känna trygghet och bekymmersfritt fokusera på det du är bra på.

Våra tjänster

Infrastruktur

Lösningar som löser utmaningarna. Med nya arbetssätt, nya krav och nya funktioner i verksamheten ställs ditt nätverk inför ständiga förändringsbehov. Nätverk används för att vi enkelt ska kunna kommunicera inom IT-miljön på ett säkert sätt.

Hej! Vad vill du göra?
Se vad Tinia gjort tidigare Läsa mer om våra IT-tjänster Starta ett projekt Skicka ett meddelande