Vill du bli en i vårt härliga team?

IT-konsulter sökes med fokus på IT-säkerhet

https://www.tinia.se/app/uploads/2017/12/tjanster-strategiskit-utvald.jpg

Vill du jobba i ett framgångsrikt företag med stark tillväxt? Vi söker nu IT-konsulter med fokus på IT-säkerhet och Microsoft 365 – en roll där du får möjligheten att arbeta med den senaste tekniken inom området tillsammans med branschens bästa! Hos oss får du en spännande tjänst på ett företag i framkant med fokus på molntjänster, digitalisering och säkerhet. Du får i rollen som IT-konsult omväxling, ansvar och utmaningar tillsammans med engagerade och härliga kollegor.

Hos oss på Tinia får du som en del i teamet bland annat:

 • Personlig utveckling
 • Coachande ledarskap
 • Utmaningar
 • Friskvård
 • Certifieringar
 • Nya vänner
 • Varierande arbetsdag
 • Aktiviteter med fokus på teamet, individen och våra familjer

VAD DU KOMMER ATT GÖRA HOS OSS

IT-konsultrollen innebär ett stort ansvar för våra kunder och deras uppdrag gällande digitalisering och  IT-infrastruktur. Vi ser att du trivs i en omväxlande konsultroll där du kommer vara engagerad i allt från intern affärsutveckling till att driva projekt för våra kunders del.

Du är en person som trivs i en roll med mycket ansvar, där du är mån om att säkerställa funktionalitet och säkerhet i våra kunders IT-miljö. Vi tror att du är en teamspelare som är analytiskt lagd, har en stark vilja att ta initiativ samt ett starkt eget driv för problemlösning. Du är van vid att arbeta i en fysisk servermiljö samtidigt som du nu arbetar mycket med molnlösningar som Sharepoint arkitektur i Microsoft365 miljö.

Din arbetsdag varierar både vad gäller arbetsuppgifter och vart du utför ditt arbete. Gemensamt med dig kommer vi fortsätta att göra bra affärer och lyckade projekt. Vi vill också tillsammans med dig fortsätta bygga ett företag som är innovativt och ligger i teknisk framkant. Grunden för detta är att vi har kul tillsammans på jobbet!

 

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som har:

 • erfarenhet av IT-säkerhet
 • goda kunskap i Microsoft 365 med fokus på SharePoint arkitektur.
 • erfarenhet av att sätta upp Sharepoint 365 miljöer.
 • erfarenhet från att arbeta med olika Microsoft plattformar.
 • ett strategiskt tankesätt, är en problemlösare samt har vana av att kommunicera kring IT på ett sätt så att både tekniska och icke tekniska personer förstår.
 • erfarenhet utav att jobba med säkerhetsinställningar i Microsoft365 samt Azure-miljö
 • några års erfarenhet av att arbeta som IT-konsult
 • har tidigare drivit egna projekt
 • B-körkort

Du är en person med härligt driv som brinner för att finna lösningar på utmaningar som gör kunden nöjd. Andra egenskaper vi värdesätter högt är pedagogisk förmåga, ett hjärtligt engagemang i det du gör och god samarbetsförmåga.

Du trivs med att ta ansvar och är lugn och trygg som person och vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll.

Stor vikt läggs vid balans i livet, hälsa, trivsel på arbetsplatsen och arbetsmiljöfrågor med särskilt goda personalförmåner.

LÅTER DET SPÄNNANDE?

Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss snarast möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag till jobb@tinia.se

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tinia är eller konsultrollen är du välkommen att maila till ovanstående mailadress

Tjänsten är en heltidsanställning. Start enligt överenskommelse.

Skribent

Maria Hjalmarsson Green

VD

044-590 12 02/maria@tinia.se

Relaterat innehåll

Våra tjänster

Molnlösningar

Med Office365 kan du arbeta var som helst, när som helst, och från vilken enhet som helst. Systemet är alltid tillgängligt och Tinia ser till att du får ut maximalt av Office365 utifrån dina unika behov.

Senaste nytt

Att välja rätt IT-partner

Handen på hjärtat, finns det något som stressar upp mer än IT-strul? Vi har alla råkat ut för att datorn inte vill starta, vi letar efter mail som tycks ha försvunnit, och vi svär över att det där jäkla nätverket återigen ballat ur internet ligger nere.

Våra tjänster

IT-säkerhet

Din IT-verksamhet är din bästa vän. Se till att ingen bråkar med den. Även om vår stora passion är att utveckla spännande IT-lösningar, är vi lika måna om att skydda de som redan finns. Med en cyberkriminalitet som ständigt ökar finns all anledning att slå värn om det som är ditt!

Våra tjänster

Hållbar IT

Tinia vill göra allt vi kan för att medverka till ett långsiktigt, hållbart samhälle. Vi värnar om vår natur och omgivningar helt enkelt! Både som företagare och individer har vi alla ett stort ansvar för vår gemensamma miljö. Därför arbetar vi ständigt med att förbättra våra rutiner inom miljö och kvalitet. Vi tycker så mycket om det att vi valt att göra det åt dig också. Då vet både du och vi att det blir gjort!

Hej! Vad vill du göra?
Se vad Tinia gjort tidigare Läsa mer om våra IT-tjänster Starta ett projekt Skicka ett meddelande