Vill du bli en i vårt härliga team?

VD-assistent - börja din karriär hos oss

https://www.tinia.se/app/uploads/2022/01/fler-medarbetare.jpg

Vill du bli en del av ett starkt växande IT-bolag, vars kultur kännetecknas av mod och värme? Har du känsla för detaljer och struktur men är samtidigt van vid snabba omställningar? Har du skinn på näsan och vågar komma med förslag för att göra kollegornas arbetsdag enklare. Tinias variant på en trainee-roll kallar vi för VD-assistent och vi vill att just du söker!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som VD-assistent hos Tinia har du en viktig roll som kulturbärare. Du kommer att arbeta mycket nära VD, men också nära våra konsulter. Du bidrar till kulturen och verksamheten i stort och gör förmodligen karriär här om du vill.

Rollen är bred och dina arbetsuppgifter för dagen kan se olika ut beroende på vad som händer och vad du behöver prioritera just för stunden.

Som VD-assistent jobbar du inom alla områden och har ett varierat arbete som ställer krav på högt självledarskap. Du kommer att vara behjälplig i stort och smått.

Du sätter tempot och med sinne för detaljer och med huvudet på skaft gör du din omgivning ännu bättre. Du ansvarar för planering och schemaläggning av uppdrag. Att boka, planera och koordinera möten, event och konferenser och är också en del av dina arbetsuppgifter.

Då arbetet innefattar mycket nära dialog med kunder, medarbetare, leverantörer i verksamheten har du en god kommunikativ förmåga och vågar ta initiativ i dessa sammanhang. Du är alltid tydlig och hjärtlig, inger ett lugn, agerar professionellt och är affärsmässig i alla lägen.

Det finns en ram för vilka arbetsuppgifter som du ska utföra men det är väldigt viktigt att vi hittar ett gott samarbete och att rollen utvecklas efter vägen. Eftersom rollen är ny inom bolaget kommer du få stor möjlighet att påverka och självständigt planera för dina rutiner och årskalender.

Förutom administrativa arbetsuppgifter så innebär även rollen nätverkande, marknadsföring, kravställande och att hålla dig uppdaterad gällande vad som händer inom bolaget och branschen. Arbetet ställer krav på såväl struktur som flexibilitet. Vi är måna om att ständigt utvecklas och förbättras och delar gärna med oss av idéer och förslag inom verksamheten, vilket vi även hoppas att du gör.

DIN PROFIL

Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som vill lära dig nya saker. Du trivs med administrativa arbetsuppgifter, motiveras av variation i arbetet och har ett systematiskt arbetssätt. Din erfarenhet har gjort dig till en person som snabbt kan ta beslut och du är van vid att alltid ligga steget före för att underlätta för VD och konsulter. Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning. Det är viktigt att du behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift. Vi ser det som en självklarhet att du är en van användare av Officepaketet och har lätt for att sätta dig in i olika affärssystem. IT intresse är meriterande.

Som person är du öppen och bemötande och har lätt för att kommunicera med kollegor på alla nivåer. Du har lätt för att växla och prioritera mellan olika arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov utan att göra avkall på kvaliteten. Du är prestigelös i att både utföra enklare och mer kvalificerade uppgifter. Du är en kulturbärare som skapar god stämning och hjälper gärna till där det behövs och kavlar upp armarna.

LÅTER DET SPÄNNANDE?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss snarast möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag till jobb@tinia.se

Har du frågor gällande tjänsten eller vilka Tinia är, är du välkommen att maila till ovan adress.

Tjänsten är en heltidsanställning. Start enligt överenskommelse.

 

Skribent

Maria Hjalmarsson Green

VD

044-590 12 02/maria@tinia.se

Hej! Vad vill du göra?
Se vad Tinia gjort tidigare Läsa mer om våra IT-tjänster Starta ett projekt Skicka ett meddelande