Julen är här...

God Jul & Gott Nytt År

https://www.tinia.se/app/uploads/2020/08/topbild2.jpg

2020 har utmanat oss alla att tänka om och tänka nytt.

Jag startade min morgon med en kopp kaffe vid vår fantastiskt ståtliga gran för att reflektera över året som gått. Ett minst sagt annorlunda år. En varm och underbar julkänsla infinner sig här på citykontoret.

Vi kan ju alla vara rörande överens om att inte allt gått som tänkt när vi sågs förra året vid vårt traditionella julfirande med Musikhjälpen. I sex år har vi alla träffats, umgåtts och budat på produkter som auktionerats ut till förmån för Musikhjälpens insamling. Tänker tillbaka på vilken härlig stämning det alltid varit. I år har vi tagit paus. Vi var då för ett år sedan, minst sagt ovetandes om hur vi skulle utmanas att ställa om och det med besked.

Jag måste få säga att många av dess förändringar ser jag tillbaka på med ett leende och en enorm tacksamhet.

För jag har verkligen världens underbaraste kollegor. Oavsett om vi ses digitalt eller fysiskt med säkert avstånd är teamkänslan där. Vi firar våra framgångar, bjuder på oss själva och peppar varandra med energi. Det är många skratt och det är min starka tro att just det är den allra viktigaste ingrediensen.

Och ni kunder, många av er har valt att arbeta hemifrån, för många lite okänd och oprövad mark. Ni har förstått vikten av att arbeta säkert, att inte jobba på det trådlösa hemmanätverket som övriga familjemedlemmar och gäster surfar på. Att se allvaret i att det är en av godsakerna på gottebordet för hackarna när många nu har tagit sin dator hem och jobbar på sitt privata nätverk. Ni har lyssnat på oss och anpassat. Det är vi enormt glada för och gör vårt arbete lättare att mota Olle i grind åt er.

Det har blivit många skogspromenader, senast i Kronoskogen bland tomtar och troll. Vilket fint initiativ! Det är så här vi ska hjälpas åt – att ge varandra, kända som okända, lite guldglimtar i vardagen.

Nu fortsätter vi blicka framåt, vi tar sats mot ett händelserikt 2021 tillsammans med er. Vi har nämligen ett antal spännande nyårskarameller att se fram emot. Mer om det snart, tills dess får ni gärna hålla utkik om ni känner någon som är sugen på nya utmaningar och vill jobba i vårt Tiniateam. Vi vill att ytterligare en engagerad IT-konsult joinar oss snart, med en stor kunskapsbank och gärna med glimten i ögat.

Så från djupet av mitt hjärta, tacka alla ni för förtroendet!

Från oss alla till er alla – en riktigt God Jul & Ett Gott Nytt År!

 

Skribent

Maria Hjalmarsson Green

VD

044-590 12 02/maria@tinia.se

Relaterat innehåll

Senaste nytt

Att välja rätt IT-partner

Handen på hjärtat, finns det något som stressar upp mer än IT-strul? Vi har alla råkat ut för att datorn inte vill starta, vi letar efter mail som tycks ha försvunnit, och vi svär över att det där jäkla nätverket återigen ballat ur internet ligger nere.

Våra tjänster

IT-säkerhet

Din IT-verksamhet är din bästa vän. Se till att ingen bråkar med den. Även om vår stora passion är att utveckla spännande IT-lösningar, är vi lika måna om att skydda de som redan finns. Med en cyberkriminalitet som ständigt ökar finns all anledning att slå värn om det som är ditt!

Våra tjänster

Hållbar IT

Tinia vill göra allt vi kan för att medverka till ett långsiktigt, hållbart samhälle. Vi värnar om vår natur och omgivningar helt enkelt! Både som företagare och individer har vi alla ett stort ansvar för vår gemensamma miljö. Därför arbetar vi ständigt med att förbättra våra rutiner inom miljö och kvalitet. Vi tycker så mycket om det att vi valt att göra det åt dig också. Då vet både du och vi att det blir gjort!

Våra tjänster

Strategisk IT

Vi hjälper dig. Med fast pris och löpande support från Tinia kan du enkelt sätta en IT-budget som håller, helt utan negativa överraskningar. Då vet du redan från början hur mycket IT-tjänsterna kommer att kosta dig, och du kan vara lugn i att ni får det stöd ni behöver, när ni behöver det.

Hej! Vad vill du göra?
Se vad Tinia gjort tidigare Läsa mer om våra IT-tjänster Starta ett projekt Skicka ett meddelande