https://www.tinia.se/app/uploads/2018/07/tiniaglass.jpg

HIPP HIPP HURRA för Team Tinia<3

Många frågar hur det varit. 15 år! Resan har varit fantastisk. Att bygga och etablera ett IT-bolag är ett långsiktigt projekt och vi har arbetat hårt med att uppnå den kvalitét som krävs i både organisation och teknisk lösning där vi idag utmärker oss starkt med vårt pedagogiska synsätt. 

Ja, så vad är nästa steg kanske ni undrar. Tinia kommer att fortsätta utvecklas och ligga i teknisk framkant med ett oerhört stort fokus på användaren av IT.  Behovet av vår lösning är stor och efterfrågan växer hela tiden, framförallt efterfrågar fler och fler vårt sett att angripa IT med användarfokuset i centrum. Vi måste se personen som använder den tekniska lösningen och hur ITn kan anpassas efter användaren, inte tvärt om. Det är det här arbetssättet som vi, Tiniakommer att sätta på kartan. Så häng med. 

 

Viktigast av allt! Detta hade aldrig varit möjligt utan mina grymma kollegor och härliga kunder. 

Ni kunder. Så underbart härliga, goa, spontana, ärliga, förvirrade och tydliga i ett och samma paket, och framförallt öppna och tillitsfulla till oss. Jag får lite nypa mig i armen. Det är så fantastiskt roligt att vi får vara med och hjälpa er framåt i den digitala resan. 

Mina kollegor. Går inte i ord att beskriva hur mycket ni betyder för mig, för Tinia och för våra kunder. Ni är allt och lite till. Er humor, glädje, glimten i ögat och fantastiska kunskap gör det så galet roligt och givande att arbeta tillsammans med er.  

…i landet Lagom borde en kanske redigera känslorna och skriva om  – men det ger jag blanka tusan i. 

Lycka är bara förnamnet. Tack! 

Skribent

Maria Hjalmarsson Green

VD

044-590 12 02/maria@tinia.se

Relaterat innehåll

Våra tjänster

Molnlösningar

Med Office365 kan du arbeta var som helst, när som helst, och från vilken enhet som helst. Systemet är alltid tillgängligt och Tinia ser till att du får ut maximalt av Office365 utifrån dina unika behov.

Senaste nytt

Att välja rätt IT-partner

Handen på hjärtat, finns det något som stressar upp mer än IT-strul? Vi har alla råkat ut för att datorn inte vill starta, vi letar efter mail som tycks ha försvunnit, och vi svär över att det där jäkla nätverket återigen ballat ur internet ligger nere.

Våra tjänster

Hållbar IT

Tinia vill göra allt vi kan för att medverka till ett långsiktigt, hållbart samhälle. Vi värnar om vår natur och omgivningar helt enkelt! Både som företagare och individer har vi alla ett stort ansvar för vår gemensamma miljö. Därför arbetar vi ständigt med att förbättra våra rutiner inom miljö och kvalitet. Vi tycker så mycket om det att vi valt att göra det åt dig också. Då vet både du och vi att det blir gjort!

Hej! Vad vill du göra?
Se vad Tinia gjort tidigare Läsa mer om våra IT-tjänster Starta ett projekt Skicka ett meddelande