Vi blir fler

Vi välkomnar Ronny i vårt Team

https://www.tinia.se/app/uploads/2017/12/tinia-saker.jpg

En vecka har redan gått och Ronny är nu i full gång med att etablera kontakt med våra kunder och få inblick dess tekniska miljöer. Ronny har en gedigen erfarenhet som IT konsult i nära 20 år.

Är ni nyfikna på vem Ronny är, slå en pling och snacka lite eller ta en kopp kaffe och läs kort om hans historia här.

Det är med varmt hjärta vi välkomnar Ronny i vårt Team.

Jag heter Ronny Nilsson, bor i Kristianstad sedan flera år tillbaka, med hustru och en elvaårig son. I Kristianstad hamnade vi (jag och hustrun) för ca 18 år sedan för att slippa lång pendling till jobbet, och för hustruns omskolning till sjuksköterska på Kristianstad högskola. Det har vi aldrig ångrat – vi stortrivs i staden och i den fina naturen.

Lite om min yrkesbakgrund. Efter studier på Lunds universitet, fil. kand i datavetenskap, fick jag jobb på Ericsson i Hässleholm. Det blev jobb på Ericsson i ca 16 år som IT-konsult, först som anställd, senare som anställd IT-konsult på HP och fyra år som anställd i eget företag. Ericsson-kontoren som jag jobbat mot har varit olika, Hässleholm, Linköping, Lund, Stockholm. Nu är jag en del i Tinia-teamet, som jag tror mycket på. Det ska bli spännande och jag hoppas att ni som kunder blir nöjda med vad jag levererar.

 

 

Fritidsmässigt har jag många olika intressen. Jag har sedan jag var liten idrottat/motionerat. Tidigare, när jag var ”riktigt ung”, så var jag aktiv fotbollsspelare och därefter tävlingscyklist. Sedan dess har det varit för motion, viktigt när man har ett sådant sittjobb som jag har. Det har varit innebandy, squash och löpning genom åren. För nuvarande är det löpning. Min nuvarande tuffa utmaning är att jag ska springa mitt första maraton, den 11 november, Athen maraton. Det tränar jag för fullt inför nu.

Övriga intressen är resor (utforskande resor), historia, geografi, religion, politik (framförallt utrikespolitik), sport, vandring, vulkaner och IT så klart. Jag har faktiskt läst en termin historia på Lunds universitet. Det häftigaste med den kursen var att Dick Harrisson var lärare (lektor). Han har ju senare blivit väldigt känd. Finns det egentligen någon som har varit så produktiv som honom i att skriva böcker. Helt otroligt.

Det här blev en liten sammanfattning av mitt liv och mina intressen. Då kör jag igång.

Skribent

Relaterat innehåll

Senaste nytt

Att välja rätt IT-partner

Handen på hjärtat, finns det något som stressar upp mer än IT-strul? Vi har alla råkat ut för att datorn inte vill starta, vi letar efter mail som tycks ha försvunnit, och vi svär över att det där jäkla nätverket återigen ballat ur internet ligger nere.

Tinia IT som tjänst

Din IT-avdelning

Kostnadseffektiva IT-lösningar i framkant. Tinia har lång erfarenhet av att hjälpa kunder som är verksamma inom flera olika branscher. Denna erfarenhet gör att vi på ett kostnadseffektivt och strategiskt sätt vet hur vi på bästa sätt genomför förbättringar som hjälper er att nå verksamhetsmålen.

Tinia IT som tjänst

TiniaTrygg

TiniaTrygg är för dig som önskar ha allt ovanstående, men som har en dator som du är nöjd med. Här ingår alltså inte utbyte av dator om den skulle gå sönder, men i övrigt samma fördelar som i TiniaPartner.

Våra tjänster

IT-säkerhet

Din IT-verksamhet är din bästa vän. Se till att ingen bråkar med den. Även om vår stora passion är att utveckla spännande IT-lösningar, är vi lika måna om att skydda de som redan finns. Med en cyberkriminalitet som ständigt ökar finns all anledning att slå värn om det som är ditt!

Hej! Vad vill du göra?
Se vad Tinia gjort tidigare Läsa mer om våra IT-tjänster Starta ett projekt Skicka ett meddelande