Tinia presenterar

Bolist i Broby

https://www.tinia.se/app/uploads/2018/03/a_sjobergsbyggnadsmaterial_2-1-e1520863028486.jpg

Vi på Tinia vill ge utrymme för att berätta om våra kunder och deras verksamheter. Först ut i denna härliga serie är Bolist i Broby.

Bolist Broby/Sjöbergs Byggmaterial grundades 1977. Företagets VD Janne beskriver här verksamheten med egna ord:

”Vi säljer allt som behövs för att bygga ett hus och mycket av det man behöver för att bo i det. I våra 4600 m2 stora lokaler finner man byggmaterial av välkända fabrikat med bästa kvalitet, en välfylld butik och lister i uppvärmd lokal. I ”outleten” finns dörrar, portar, fönster och mycket annat till reducerade priser och för omgående leverans. Vår personal har stor kunskap och ger alltid högsta möjliga service. Med vår kranbil och lilla lastbil levererar vi material till byggplatserna. Bolist Broby ska vara det naturliga valet för Konsument och proffs. Välkommen!”

Som den sanna entreprenör Janne är trivs han med rollen att få vara kreativ och utveckla verksamheten framåt. Det absolut roligaste är alla människor han dagligen får träffa. Det är kunder, leverantörer och såklart sina anställda. Man lär sig alltid något nytt och det är väldigt mycket som händer hela tiden.

Jag kunde inte låta bli att fråga Janne om hur han upplever den support och service vi på Tinia ger. Som tur väl är tycker han att vi sköter oss riktigt bra. Vi är alltid tillgängliga och händer det något på helgen får han snabb hjälp även då. När det gäller kompetens, våra produkter och tjänster har vi allt som han efterfrågar.

Vi kan varmt rekommendera ett besök på Bolist i Broby. Där möts man av väldigt trevlig personal, fina lokaler och även gott kaffe om man så önskar.

Besök gärna deras hemsida www.sjobergsbyggmaterial.se

Hej! Vad vill du göra?
Se vad Tinia gjort tidigare Läsa mer om våra IT-tjänster Starta ett projekt Skicka ett meddelande