Elgocell ser potentialen med digitalisering

https://www.tinia.se/app/uploads/2018/03/elgocell-1.jpg

Elgocell är ett väl etablerat miljöteknikföretag som utvecklar, designar och säljer värmekulvertsystem och teknisk isolering för rör i mark. Företagets kunder är entreprenadbolag och medvetna nätägare i Skandinavien och norra Europa som värdesätter kvalitet och ekonomisk långsiktighet.

För att klara av alla olika processer och flöden med högsta kvalitet och service krävs det mycket struktur och noggrannhet och för detta har Elgocell väl inarbetade rutiner.  Nu önskar man att ta det ett steg längre.

Elgocell ser möjligheterna med att digitalisera sina arbetsflöden och bryter nu ny mark genom att förenkla och effektivisera sina processer. Projektet är nu igång och efter endast ett par möten har en konkret målbild blivit allt tydligare. Göran, Elgocells Vd, är modig och gillar kreativa diskussioner lika mycket som vi gör. Han ser aldrig hinder, utan bara fullt av möjligheter på hur vi kan hjälpa honom att utveckla verksamheten vidare med hjälp av ett skräddasytt system.

Hur går man då tillväga för att gå från en vision till att de facto ha ett färdigt system som stöttar oss och förenklar?

 

Ett steg i taget tar oss fram till målet

Det första är faktiskt att skapa en drömbild. Tekniken ger oss sådana möjligheter idag att några begränsningar nästan inte finns, förutom inom oss. Tekniken tvingar oss mer eller mindre att ta ett par steg utanför boxen. Om inte, ja då finns det en stor risk att vi blir omsprungna av andra som vågar lyfta blicken, ta ett djupt andetag och sätta ord på sina idéer.

Vi kommer snart att ta nästa steg i denna inspirerande process. Det innebär en massa ny kod, anpassad design, testkörning och så småningom en lansering av Elgocells alldeles egna system.

Fortsättning följer…

Relaterat innehåll

Våra tjänster

Systemutveckling och Integrationer

Om lösningar är luften vi andas, är koden blodet i våra ådror. På Tinia älskar vi systemutveckling och integrationer. Varför? För att vi hjälper er att bli bättre. Skräddarsydda IT-system från Tinia ger nämligen din verksamhet det lilla extra.

Kundcase

Malmö Flygfraktterminal

"Tillsammans med Tinia och Noll55 har vi minskat felkällorna, sparat minst 20 mantimmar per vecka och kunnat öka flödet av transportuppdrag med minst 100 %."

Hej! Vad vill du göra?
Se vad Tinia gjort tidigare Läsa mer om våra IT-tjänster Starta ett projekt Skicka ett meddelande