Mitt första år på Tinia

https://www.tinia.se/app/uploads/2017/12/tjanster-utbildning-utvald.jpg

En massa ny kunskap, stort engagemang i allt som genomförs och en hel del goa skratt. Så skulle jag vilja summera mitt första år på Tinia.

Den 1 februari 2017 steg jag in på min nya arbetsplats. Jag fångades av en varm och hjärtlig arbetsmiljö, positiv framtidstro och ett stort engagemang över att leverera IT-drift och skräddasydda systemlösningar till företag och organisationer.

Att få arbeta med trevliga och duktiga personer är viktigt och jag måste få tillägga att mina kollegor verkligen är fantastiska! Alla har stora hjärtan och är inte rädda för att kavla upp armarna för att hjälpa kunderna eller varandra.

Det är ganska intressant att titta tillbaka i backspegeln och jag konstaterar att det är en hel del som har hänt på en relativt kort tid. Förutom alla nya kontakter jag har fått tack vare mitt arbete, vilket är väldigt många, har jag haft äran att vara en stor del i framtagandet av vår nya hemsida. Det hårda arbetet och målmedvetenheten har gett resultat. Precis innan jul lanserades vår nya hemsida som vi är väldigt nöjda med och vi hoppas att du också tycker om den.

 

Jag blir glad och även lite förvånad när jag inser hur mycket jag har lärt mig under detta år, inte minst om IT-säkerhet och hur lätt det är att få ett dataintrång och bli hackad (och då har jag arbetat 12 år inom branschen). Detta får mig genast att tänka på GDPR. För ganska exakt ett år sedan var detta bara fyra bokstäver som jag inte förstod innebörden av, idag föreläser jag om den nya dataskyddslagen och trots sin komplexitet känner jag mig väldigt trygg i dessa sammanhang.

Tänk vad man kan lära sig när man vågar utmana sig själv!

Varma hälsningar

Sanna

Relaterat innehåll

Senaste nytt

Att välja rätt IT-partner

Handen på hjärtat, finns det något som stressar upp mer än IT-strul? Vi har alla råkat ut för att datorn inte vill starta, vi letar efter mail som tycks ha försvunnit, och vi svär över att det där jäkla nätverket återigen ballat ur internet ligger nere.

Kundcase

Ljus & Comfort

“Tinia har hjälp oss med en helt ny IT-struktur, vilket har bidraget till effektivare arbetsprocesser och nöjda medarbetare. Tinia är alltid glada och hjälpsamma!”

Hej! Vad vill du göra?
Se vad Tinia gjort tidigare Läsa mer om våra IT-tjänster Starta ett projekt Skicka ett meddelande