Vi växer och söker ytterligare en systemutvecklare

https://www.tinia.se/app/uploads/2017/12/utvald-ssl.jpg

Vill du göra skillnad i den digitala världen genom att leverera en overkligt bra kundupplevelse? Det går bra för Tinia och nu söker vi en systemutvecklare/webbutvecklare till vårt härliga team i Kristianstad.

Vi arbetar för att utveckla våra kunders verksamheter med hjälp av IT – det gör vi genom långsiktiga relationer med våra kunder och med ledande och framtidsanpassade lösningar inom digitalisering.

Du arbetar med spännande utvecklingsuppdrag där du är delaktig i hela processen och får stora möjligheter att påverka slutresultatet. Du utvecklar nya systemlösningar och förbättra befintliga applikationer. Du skapar moderna och snygga användargränssnitt och bidrar med affärsmässighet och ett hjärtligt engagemang genom hela processen. Du ser möjligheterna med digitaliserade och effektiva lösningar för våra kunder.

Att koda är din passion det förstår vi.

Som systemutvecklare kommer du ha en nyckelroll där din erfarenhet och kompetens i kombination med din förmåga att vara lyhörd och förstå behoven hos kunderna, är avgörande för framgång. Du är en fena på att omsätta dessa önskemål till en digital och hållbar lösning där målsättningen är att ge kunden aha-upplevelser. Vi vill att du har erfarenhet av systemutveckling och varit en stor del i olika utvecklingsprojekt tidigare. Vi ser att du trivs i en omväxlande miljö där du kommer vara engagerad i allt från intern affärsutveckling till att driva egna projekt för våra kunders del. Framförallt är det viktigt att du har ett öppet sinne och vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll.

Tinias erbjudande till Dig

Hos oss är det högt i tak. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, mod, nära till skratt och lite bus är helt naturligt. En kultur som gjort oss till en helhjärtad leverantör av pedagogiska och framtidsanpassade IT-lösningar. Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg, som att idag ha kortare arbetsdag. Mycket av vårt arbete handlar om problemlösning och lösningen kommer när hjärnan är avslappnad. Därför har vi kortare arbetsdagar – vi har som målsättning att jobba effektivt i 7 timmar och går sedan hem och vilar upp oss. Det viktigaste vi har är våra medarbetare och mår de bra – mår företaget bra.

Vem är Du?

En person med härligt driv, älskar utmaningar och brinner för att lösa och tillgodose kunders behov. Du är drivande och har ett hjärtligt engagemang i det du gör. Med ditt stora intresse för att koda bidrar du med kunnande och idéer till vårt team. Du erbjuds stort inflytande, en modern teknikplattform och flexibilitet i ett hjärtligt företag. Du tycker kommunikation är en viktig del i att skapa en bra slutprodukt. Du ser nöje i att få vara delaktig i stora delar av processen och äger ansvar för det du utvecklar. Intresse för design och användarvänlighet är en självklarhet.

Självklart vill du gärna dela med dig av dina erfarenheter för att både utveckla dig själv och dina medarbetare. Du har känsla för kvalité och vilja att ständigt lära dig nya saker i en kreativ omgivning.

Om du är prestigelös, pålitlig, positiv, nyfiken och har en vilja att skapa stora saker i vår digitala värld så vill vi träffa dig. Att du har lite bus i ögonen är ett plus i kanten.

Du har…

Du har mycket bra kunskap inom Java, MySQL, HTML5, css. Meriterande om du även har kunskap i php. Det är bra om du tidigare har arbetat med moderna ramverk i Javascript.

Utöver detta ser vi att du medför ett brett nätverk och har som mål att överträffa kundernas förväntningar. Det är meriterande om du bloggar inom de områden som du brinner för.

Tveka inte att söka redan idag då vi intervjuar löpande.

Skicka din ansökan till maria@tinia.se

Hej! Vad vill du göra?
Se vad Tinia gjort tidigare Läsa mer om våra IT-tjänster Starta ett projekt Skicka ett meddelande